Siam Property

House in Thailand

Siam Property bestaat uit een internationaal team van ervaren professionals uit de vastgoedsector die u in verschillende talen kunnen ondersteunen.

Vanuit kantoren in alle belangrijke locaties in Thailand bieden wij u naast een breed scala van onroerend goed, ook de volledige service en juridische ondersteuning. Siam Property biedt onroerend goed in Thailand te koop en te huur. Ons onroerend goed omvat huizen met zwembad, woningen, villa’s, appartementen, land, commercieel, in Thailand, Hua Hin, Pranburi, Cha Am, Bangkok, Koh Phangan, Kui Buri, Pattaya, Phuket, Chiang Mai, Krabi, Koh Samui.
Of u nou op zoek bent naar een vakantiewoning, tweede huis, huizen en appartementen of een zakelijke kans, kortom, als het gaat om House in Thailand…

Let Us Guide You!

Onroerend goed in Thailand
Het bezitten van een huis in Thailand is een droom die uitkomt, en meestal makkelijker te vervullen dan veel mensen denken. Een heerlijk vakantiehuis begint bij 40.000 euro en een fantastisch zwembad villa kan al van jou zijn met slechts 200.000 Euro. Buitenlanders mogen eigen appartementen en huizen, kon de grondbezit eenvoudig worden opgelost door een lange termijn lease of het registreren van het in een Thaise onderneming. Eigenlijk zijn er verschillende manieren voor buitenlanders om hun eigenschappen te beveiligen, de beste oplossing is maar net op de situatie van elke individuele persoon. Echter, de aankoop van panden van taxichauffeurs of hotel personeel is niet de weg te gaan. Onroerend goed aankopen moet ook in Thailand alleen worden beheerd door specialisten.

Let us guide you! Siam Property

Vakantiehuizen / Appartementen te huur
Als u van plan om meer tijd in Thailand, een huur huis of een appartement door te brengen kan een interessant alternatief voor hotels. Niet alleen dat kan de prijs zeer aantrekkelijk, kunt u ook de privacy en onafhankelijkheid, die meestal ontbreekt in een hotel. Op de website van Siam accommodatie vindt u een breed scala aan woningen, van de goedkope tot luxe. Na het kiezen van de juiste woning, dan kunt u rechtstreeks boeken via onze on-line reserveringssysteem. Na aankomst in Thailand, Siam pand controleert vervolgens je in en uit, en als u dat wenst, regelt andere diensten, zoals transport, schoonmaak, golf reizen, enz. De minimale huurperiode voor de appartementen is 2 weken en 4 weken voor villa’s.

Siam Property Onroerend goed, Laat ons u te begeleiden!
Siam-PropertyHet is niet langer een geheim, dat Thailand is uitgegroeid tot een van de beste plaatsen om te leven. Echter, een veel buitenlanders nog steeds de indruk dat het zou heel ingewikkeld om het dagelijkse leven in Thailand te organiseren. Wonen in Thailand is vrij eenvoudig, en als je een beetje bang over zaken als visa, werkvergunning, ziektekostenverzekering, het kopen of huren van een woning, U bent niet alleen. Laat ons u te begeleiden! Omdat het onroerend goed specialisten met jarenlange ervaring en honderden tevreden klanten, kunnen wij de benodigde achtergrondinformatie te ondersteunen en te begeleiden buitenlanders in Thailand. Je hoeft alleen maar om de vlucht te boeken en te ontspannen, zoals we hier zeggen Sabai Sabai.

Wonen en werken in Thailand
Azië is booming en Thailand is een van de landen die economisch vooruit. Inkomen en koopkracht stijgen, zijn high-end producten en gekwalificeerde diensten op prijs gesteld, zoals blijkt uit de verkoopcijfers van Siemens, BMW en Mercedes Benz in Thailand. Er was een tijd dat Amerika was het land van de mogelijkheden, Vandaag de dag, Thailand is. Mensen die weten hoe ze dingen te organiseren en op te lossen taken, zijn in staat om alles te bereiken in Thailand. Maar de echte uitdaging is om gebruik te maken van de economische mogelijkheden te maken en de ontspannen levensstijl van het land van de glimlach waarderen.

Investeren in Thailand
Thailand biedt een breed scala aan mogelijkheden om mensen die al hebben verdiend een aantal fondsen en zijn nu op zoek naar een goede investering. Afhankelijk van de investeringsstrategieën op lange termijn of korte termijn en het karakter, konservative of agressief, investeringen zijn beschikbaar vanaf het land het bankwezen, op onroerend goed, van agricuture tot teakplanatations, of investeringen in projecten, of innovatieve technologieën. Op basis van ons eigen onderzoek, kan Siam pand te bieden interessante investering oprtunities in de onroerend goed business en contacten aan gevestigde specialisten zoals property realestate die in staat zijn om individuele investering stategies te bieden.

De besteding van de “Golden Years” in Thailand
Een pensioen in Thailand wordt geleverd met een veel positieve factoren, mooi weer, vriendelijke mensen en gewoon de ontspannen levensstijl in een tropisch paradijs. Echter, de sterkste punt, naast de kwaliteit van het leven, zijn nog steeds de lage kosten van levensonderhoud. De koopkracht van een standaard Europees pensioen, is in Thailand de moeite waard. De medische service is uitstekend en zelfs 24 uur verpleging is een te betalen bedrag. In Thailand mensen hebben meestal een groot respect voor oudere mensen, die ook een belangrijk onderdeel van de hogere kwaliteit van leven. Er zijn al projecten die zich richten op de behoeften van oudere mensen. Wij helpen u graag met betrekking tot pensioen en raden de geschikte projecten. Kijk voor meer info op HuaHin-DreamHouse.

Google+ Author: Herman Ostendorf

.

.
..
..

siam property

Rated 4.3/5 based on 136 reviews

_